Perjantai-illan huumaa – livenä

Myönnän pettäneeni massiivisen lukijajoukkoni passiivisuudellani. Paluu sorvin ääreen on vaatinut veronsa ja heinäkuun ylimääräinen energia on mennyt uusien työasioiden parissa puuhasteluun. Se, että lähestulkoon kaikki työtoverit ovat olleet lomalla, ei tee uusien asioiden omaksumisesta todellakaan helppoa.

Korvauksena apaattisuudesta tarjoan ihmeteltäväksenne jotakin uutta Sapattiman-rintamalta: Liveblogi Perjantai-illan huumaa eli Sinne ja Takaisin. Tai totuuden nimessä sanottuna päivitykset tulevat pienellä viiveellä.

Blogi kertoo matkasta Suuret Oluet Pienet Panimot -olutfestareille kaveriporukalla ja siitä mitä sen jälkeen mahdollisesti tapahtuu. Pysy siis Sapattiman-kanavalla. Lisää on tulossa pieninä päivityksinä säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Aloin valmistautumaan retkeen heti kun tämän viikkoinen tarjonta julkistettiin. Ajattelin kiertää vahvat oluet kaukaa tällä kerralla ja keskittyä pääasiassa pilsner ja ipa/neipa tarjontaan. Untapped toimi hyvänä apuohjelmana ja sain listan kiinnostavista tuotteista valituksi: SOPP 2020 Helsinki.

Ilma oli hiukan haastava. Sateen uhka oli yllä, mutta yltiöoptimistisena ihmisenä päätin jättää sateenvarjon ottamatta. Hukkuisi vain kuitenkin.

Mukaan lähti neljä urhoa. Tavallisesti keilakerhomme liikkuu suuremmissa parvissa, mutta ehkäpä päivä tai hiukan varhennettu ajankohta ei nyt vaan tällä kertaa sopinut pääosalle porukasta. No mukaan Sapattimanin lisäksi retkueeseen lähti uskollinen Wingman naapuristosta, jonka kanssa jaan kristillisesti suuren osan nauttimistani oluista (siis selityksenä toisinaan moninaisille ilta-annoksille), Riihikallion lyhin tai toiseksi lyhin kaveri ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä ainoa kelvollinen asia, joka tulee Järvenpäästä. Järvenpää tuli omia polkuja kehuskellen, että heidän kaupunkiinsa kulkee juna ja me maalaiset lähdimme taksikyydillä suoraan paraatipaikalle.

Junamies missasi kulkuvälineensä eli Dynamic Trio alkoi ottamaan aluetta haltuun ilman Järvenpään edustusta.

Tiskillä törmäsin Tuusulan Olutkerhon paitaan pukeutuneeseen herraan. Kerhoon kuulemma neljän vuoden jono. Taidanpa perustaa oman jos kunnalta liikenee tukea toimintaan. Kuntamme pormestarien esimerkin perusteella prosentteja sisältävät tapahtumat tuntuvat olevan korkealle priorisoituja.

Ilma suosii eikä porukkaa ole tungokseen asti. Pari ensimmäistä maistiaista Wienin osastolta osoittaittuivat todella maukkauksi.

Otsaa kuumottaa kiitos auringon. Olen pysynyt tiukasti ennakkosuunnitelman oluissa yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Fiskarsin Floridus ei ole hyvää.

Tuli juttua jatkuvasta käsien pesusta. Kiitos koronan on Norovirukset ja muut vatsataudit ovat vähentyneet. Järvenpään ystävämme, jonka siis vihdoin juna toi perille, ilmoitti pesevänsä kädet ennen ja jälkeen vessassa käynnin koska pyhimpään ei sovi koskea ennen pesua.

Jos joku odotti tylsää myöhäisten teini-ikäisten tarinaa Mummotunnelissa niin pieleen menee. Tarinan takaisin osuus on parhaillaan menossa.

Riihikallion ylpeys ei pääse vuosijuhlista ilman pippaloita. Nyt ollaan virallisesti menossa hakemaan lisää porukkaa Sapattimanille illanviettoon, mutta oikeasti tapahtuu jotain ihan muuta.

Kuten aikaisemmin sanoin Keilakerho liikkuu laumoissa. Lauma oli odottamassa Jäppisen himassa. Lauloimme yhdessä mm. Turpa kiin Tuomo biisin

Juhlakalu ei aavistanut mitään. ”Voi vitun viuluviikarit musiikkimaassa” oli ainoa mitä suusta tuli ulos.

Ilta jatkuu Ville Vallattomilla.

Ja perjantai huuma päättyy aina seuravaan aamuun.

2 vastausta artikkeliin “Perjantai-illan huumaa – livenä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: