Paskan vaa’an möivät

Photo by Dana Tentis on Pexels.com

Yksi tavoitteistani sapattini ajalle on painonhallinta. Tiukasta asian ajattelemisesta huolimatta se ei vielä ole hallinnassa. Käsittämätöntä. Koska tahto on vahva on vaa’an pakko olla viallinen.

Aikoinaan innostuin lähtemään mukaan bikinikuntoon-kisaan duunipaikallani. Olin silloin jonkin verran nykyistä runsaampi ja kaikkiaan pudotin pitkälti toistakymmentä kiloa voittaen kisan ylivoimaisesti. Itse asiassa pudotin noin kaksi kertaa enemmän kuin muut kisailijat yhteensä. Innoissani lähdin myös vastaanottamaan palkintoa, joka oli illallinen Tuusulan Krapilla. Yllätyksekseni en ilmeisesti ollut lukenut kilpailun kirjoittamattomia sääntöjä riittävän hyvin koska kisaan osallistuneet leidit olivat vakaasti sitä mieltä, että tottahan toki voittaja maksaa koko lystin. No herrasmies teki mitä herrasmiehen kuului tehdä.

Käyn nyt sapatin aikana vaa’alla lähes päivittäin ja vaaka päivittää painon automaattisesti aplikaatioon eli itseni huijaaminen on tehty suhteellisen vaikeaksi.

Päivittäisen painon muutoksilla ei vaan tunnu olevan mitään korrelaatiota siihen mitä olen edellisenä päivänä tehnyt tai pistänyt suustani sisään. 1000 kalorin urheilusuoritus ja pelkkää terveysruokaa ravinnoksi ja lopputuloksena on 200 gramman painon nousu. Erittäin epäloogista. Urheilu tosin saattaa kerätä nestettä ja se osaltaan selittää painon heittelyt. Myös lihaksistoni räjähdysmäinen kehitys lisää luonnollisesti massaani. Lihakseni ovat tosin vielä rasvakerroksen alla piilossa, mutta kyllä se six-päck sieltä jonakin kauniina päivänä tulee esiin kunhan tynnyri on raivattu ensin tieltä.

Painoa onkin seurattava yksittäisten punnitusten sijaan trendinä, joka toivottavasti kulkee oikeaan suuntaan. Ja jos ei kulje niin vaaka on vaihdettava.

Painonseurantani apu-excel, jonka käyrien pitäisi motivoida. Vähänpä motivoi noilla kulmakertoimilla..

Yksi poikkeus epäloogisuuteen kuitenkin löytyy. Aina kun juon olutta kerralla muutaman pullon liikaa on paino pudonnut seuraavana aamuna. Voisiko tämä olla uusi tieteellinen läpimurto painonhallintaan? Uskomaton keksintö, joka tulisi ilahduttamaan miljardeja (miespuolisia)ihmisiä ympäri maailman.

Photo by Lukas on Pexels.com

Voisiko oluen käytöstä painonhallintaan anoa patenttia? Mitä jos sen saa? Voinko vaatia osaa panimoiden tuotoista itselleni? Voiko joku joka ei, jostakin käsittämättömästä syystä, ole laihtunut olutta juomalla haastaa minut oikeuteen ja vaatia korvausta? Taidanpa siis toimia humaanisti ja julistaa keksintöni vapaasti käytettäväksi koko ihmiskunnan hyväksi.

Tiedemiehet ovat kautta aikojen joutuneet uhrautumaan tieteensä eteen. Joudun siis suorittamaan lukuisia epäkliinisiä testejä todistaakseni teoriani oikeaksi. Tähän aiheeseen vielä palataan kunhan testisessioita on riittävästi takana.

One thought on “Paskan vaa’an möivät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: