Fanitapaaminen

Suureksi yllätykseksi huomasin blogini alkaneen tuottaa ansioita. Kokonaiset 0,37 taalaa tuloja on tähän mennessä kerääntynyt mainosmyynnin ansiosta.

Photo by Skitterphoto on Pexels.com. Kuvassa oletettu mainostuotto vuoden sisällä.

Heräsi ajatus mihin tuhlata rahat. Toki ensin pitää verottajalta tarkistaa miten tuloista maksetaan verot, jottei ensi vuonna tule ikäviä yllätyksiä jälkiverojen muodossa. Toisaalta onhan tästä blogista aiheutunut ihan älyttömästi kustannuksiakin, joita tuotot eivät todellakaan kata (WordPress Premium + Domain + työhuonekustannukset + työvälineet ja -ohjelmistot + ammattikirjallisuus/-lehdet + työvaatteet eli pääosin kylpytakki, motivaatiojuomat, blogien rekvisiitta + kuvausvälineet/-matkakustannukset…) eli eikös ne taasen pysty vähentämään verotuksessa?

Rahat ovat lukijoitteni ansiota eli mikä voisikaan olla parempi tapa käyttää ne kuin järjestää fanitapaaminen. Korona on varmaankin moneen kertaan ohitse ennen kuin taaloja on kertynyt yhden tuopillisen verran. Tällä vauhdilla menee noin vuosi. Voimme siis alustavasti sopia nyyttikestiperiaatteella toimivasta tapaamisesta 2021 huhtikuussa. Nyyttikestillä tarkoitetaan sitä, että jokainen kustantaa itse omat juomansa ja mahdolliset purtavansa. Itse juon sponsaamanne tuopillisen.

Mikä olisi hyvä paikka tapaamiselle? Ottaen edelleenkin huomioon sen, että itse ajattelin kustantaa juomani mainostuloilla kannattanee valita jokin paikka missä harrastetaan happyhouria, jotta moiseen olisi varaa. Ehdottaisin jotakin Kallion kuppilaa.

Pahoittelut kaikille pääkaupunkiseudun ulkopuolisille lukijoille, mutta nyt mennään kirjoittajan mukavuusalueen mukaisesti. Jos mainostulot räjähtävät niin mennään sitten vaikka Bahamalle, mutta tällä hetkellä Kalliokin tuottaa persnettoa matkojeni osalta. Jos kunnolla vetäisin kotiinpäin niin paikkanahan olisi luonnollisesti jokin Hyrylän lukemattomista terasseista. Hyrylään on kuitenkin vaikea päästä ympäri Suomea, Yhdysvaltoja, Saksaa, Hollantia, Brasiliaa, Uutta Seelantia ja Kiinaa joista maista lukijani sivustolle saapuvat.

Toivottavasti ensi vuoden huhtikuu on lämmin. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa terassikausi kuin tapaamisemme. Nauttia yhdessä juhlallisesti haalea, vaahdoton ja suhteellisen mauton olut pehmenneestä muovituopista.

Pistäkää siis varaus kalentereihinne: ”Sapattiman -fanitapaaminen” huhtikuu 2021. Kannattaa tehdä kokopäivän varaus koko kuulle. Lyödään tarkempi ajankohta ja paikka kiinni sitten lähempänä tapaamista.

Pitänee myös perustaa Sapattimanin verkkokauppa, josta voitte ennakkoon tilata fanitavaraa erottautuaksemme muusta terassin väestä. muutenkin kuin tyhjimmän pöydän perusteella. Tuon ne itse paikan päälle niin säästyy postimaksut. Koska Suomen huhtikuu on kaikesta huolimatta kuitenkin vähäluminen pitää sortimenttiin lisätä villaiset kaulaliina ja pipo. Niitä pitää valmistuttaa ylimääräisiä kappaleita koska terassi-illan edetessä voivat olla hyvä myyntiartikkeli tuleville faneille.

Tapaamisiin!

One thought on “Fanitapaaminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: