Alku

Kello on asetettu herättämään kasilta, tuntia myöhemmin kuin tavallisesti. Kesäaikaan tottumattomalta helppo muutos päivärytmiin. Herään kuitenkin jo kuudelta, mitä ei koskaan normaalisti tapahdu.. Makaan silmät avoinna katsoen kattoon ja mietin työasioita havahtuen etteihän niitä enää ole. Arkiaamut ovat perinteisesti alkaneet sillä, että mietti mitä pitäisi päivän mittaan saada tehdyksi aloittaen siitä mitä jäi eiliseltä listalta tekemättä.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Normaalirutiineihin kuului ylösnousemuksen jälkeen kahvikoneen napinpainallus ja suihku odotellessa kahvin valmistumista. Seuraavaksi oli aika avata duunikone ja suoda katsaus päivän ohjelmaan, mihin pitää valmistautua ja mikä menee lonkalta. Kahvi naamariin, vaatteet päälle ja työmatkalla pari soittoa kollegoille asioiden edistamiseksi.

Tänään jää siis ensimmäistä kertaa normaalit rutiinit väliin. Jatkan katon tuijottamista. Kyprokeihin ilmestynyt pientä saumaa. Tuokin pitää laittaa jossakin vaiheessa kuntoon.

Uusi elämä alkaa uudella tavalla. Nousen ylös, suoritan pakolliset aamutoimet ja hyppään vaa’alle mitatakseni lähtöarvon yhdelle tavoitteistani. Paino pompannut hiukan arvioidusta, mutta hei sehän vain lisää haastetta. Sovin itseni kanssa, että muuttuneesta tilanteesta huolimatta välitavoitteista ei luisteta.

Pää on hiukan hitaalla ehkä osittain johtuen eilisillan etäläksiäisten jälkimainingeista. Harkitsen puolivakavasti aloittavani itseni kehitysurakan ansaitulla vapaapäivällä, mutta ainakin aamusta itsekuri voittaa ja alan suunnittelemaan päivän ohjelmaa. Mutta ennen seitsemää en aio tehdä mitään raskasta. Joku roti sentään. Lehden hakua ei lasketa raskaaksi tehtäväksi

Ammatillisesta taustasta johtuen olen valjastanut tekniikan tukemaan tekemistä. Aamut alkavat tästä eteenpäin hiit:llä ja siihen tarkoitukseen olen jo pitkään satunnaisesti käyttänyt loistavaa 8fit-sovellusta. Aamun ohjelma näyttää siltä, että hiukan kohmeinen uusi minä siitä saattaa hengissä suoriutua. Koko satsi siis suoritetaan neljään kertaan. Ohjattuine alku- ja loppuverryttelyineen reilut 20 minuuttia.

Kuvaruutukaappaus ios 8fit appsista (Urbanite Inc))

Aurinko nousee ja meikäläisen itsensä kehitys alkaa. Palataan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: