Paljasta pintaa

Lukijoiltani ei hirvittävästi ole kommentteja tullut sisällöstä. Muutama kommentti blogin lopetuksen puolesta on tullut, mutta meikäläinen ei muutamasta trollista lannistu.

Joitakin toiveita on kuitenkin ilmaantunut. Yksi tuttavani ehdotti lisätä sisältöön paljasta pintaa saadakseni lisää lukijoita. Lisäsin lisäksi sivuun hakukoneoptimoinnin tarpeisiin termin IT-Mikko. Olenhan minäkin sellainen, vaikkakin en ehkä juuri nyt se kaikkein kuuluisin moinen. Seiska-lehti alkaa kohta ihmettelemään mihin kaikki sen lukijat ovat siirtyneet. Nimi Maisa pitäisi varmaankin myös lisätä, mutta sen katson jo olevan moraalini vastaisesti liian harhaanjohtavaa mainontaa.

Paljasta pintaa oli siis tilauksessa ja tässä sitä tulee roppakaupalla. Itsepähän pyysitte. Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että yksi kuvista on manipuloitu.

Paljas terassi ennen ulkohuonekaluja.

Paljas nurmikko ennen voikukkia.

Paljas puu ennen lehtiä..

Paljas olohuoneen pöytä.

Hitusen paljas sapattimies pari kuukautta sitten pienen flunnssan jälkimainingeissa.

Tämä kirjoitus toimii kokeiluna sille miten otsikko ja hakusanat vaikuttavat lukijoiden käyttäytymiseen.

  1. Miksi aikuiset eivät kiipeile puissa…kiinnostaa ja sitä kohti! Raha ja jalkapallo…nou 🙄 mutta senhän jo minusta tiesitkin. Mutta nautin sun…

  2. Hyvä Mibe!Toinenkin naapuri (kriittisempi sellainen) tykkää sun kirjoituksista (tähän asti) vitsi, vitsi 😎 Mutta tähän asti lukemani todistaa kyllä sitä…

One thought on “Paljasta pintaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: