Tekniikan tuki

Taustastani johtuen on erilaisilla apusovelluksilla on merkitystä myös sapattitavoitteideni toteutuksessa. Käteen kiinni kasvaneen kännykän lisäksi pari-kolme vuotta sitten ostamani MacBook Pron käyttöaste on noussut merkittävästi muuhunkin käyttöön kuin Football Managerin peluuseen.

Photo by Pixabay on Pexels.com

iPhone aplikaatioista ankarassa käytössä ovat ainakin seuraavat:

  • 8fit: aamukuntoilun moottori. Ohjelma sisältäisi myös ravintoon sisältyvää ohjeistusta, mutta ainakaan vielä en ole siihen puoleen tutustunut
  • iMuscle: ”kehonrakennukseni” esimerkkiohjelma. miten kehittää mitäkin osaa kehittymättömästä lihaksistostani. Lihaskuntoon pitäisi etsiskellä toinen ohjelma joka suunnittelisi ohjelman käytössä olevien varusteiden (käsipainot, kahvakuula…) perusteella.
  • Health Mate: älyvaa’an ja -verenpainemittarin synkronointi
  • Suunto app: Kello kerää tiedot suorituksista ja sovellus synkkaa ne puhelimeen ja koneelle. Kertoo myös kuormituksen mukaisesti tarvittavan lepoajan ennen seuraavaa suoritusta, jota en kuitenkaan suostu noudattamaan
  • myFitnesspal: syömisen seuraaminen. Ohjelmaan asetettu painotavoite jonka perusteella annetaan päivittäinen kalorimäärä. Kun päivän kalorit täynnä loppuu myös syöminen
  • Untappd: Oluiden arviointi. Ei suoranaisesti liity itsensä kehittämiseen, mutta olut on rakas harrastus. Lokakuusta 2019 olen uskollisesti merkinnyt jokaisen juomani olen sovellukseen.

Haasteenani on henkinen puoli. Erilaisia mindfullness sovelluksia on pilvin pimein samoin kuin erilaisia älyllisiä ja henkisiä kykyjä kehittäviä tuotoksia. Jälkimmäisen kategorian tuotteet vaan jostain syystä tuntuvat ihan humpuukilta tai ehkä en vain ole riittävän kyvykäs niiden ymmärtämiseen. Vinkkejä voi laitella kommentteihin tai vaikka Twitterin kautta (https://twitter.com/mikkobergman).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: